JVS-3D

Over JVS-3D

Jaap Vis, eigenaar van het bedrijf:

“Ik startte 25 jaar geleden achter de tekentafel. De technische branche heeft in de tussentijd grote stappen gemaakt. Nu is snel en efficiënt werken eenvoudig geworden. Ik werk o.a. met CAD voor het maken van digitale technische tekeningen. Verder maak ik gebruik van 3D printers om snel en flexibel een product te kunnen printen.
Ik heb de beschikking over een 11-tal 3D printers in verschillende afmetingen, waarmee ik een product tot 600x600x600mm kan printen. De gedegen kennis die ik heb opgebouwd maakt dat ik creatief met u mee kan denken. Niet alleen over techniek, maar ook bijvoorbeeld over reductie van de kostprijs van het eindproduct, materiaalkeuze en uiterlijk design.
3D printen is nog sterk in ontwikkeling. Er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan het maken van kleine series die op deze manier veel goedkoper te produceren zijn. Maar ook prototypes of schaalmodellen voor uiteenlopende doeleinden. Leuk idee: een persoonlijk relatiegeschenkje, speciaal voor uw bedrijf ontworpen en in een kleine oplage geproduceerd.
Op deze website zijn diverse voorbeelden van 3D printen te vinden. Vanzelfsprekend kunt u altijd contact met mij opnemen voor meer informatie.”

Een aantal van de vele klanten: